Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mario1971 - 15-05-2007 16:57:49
Garantie & Verzekeringen

Cardif keert niet uit!!!!

ik heb bij cardif een zgn.hypotheek opvang polis die uitkeert bij arbeidsongeschiktheid.


deze heb ik afgesloten in 2004 en in 2006 raak ik arbeidsongeschikt doordat er bij mijn een slaapziekte is geconstateer narcolpsie genaamd.


nu zeggen zij dat die ziekte erfelijk is dus had ik hem voor het aangaan van de verzekering. indien dit zo is was ik daarvan niet op de hoogte. daardoor kunnen zij niet tot uitkering overgaan want ik moet er zogenaamd begrip voor hebben dat zij een bestaande ziekte/aandoening niet kunnen verzekeren. ik kan daar wel begrip voor hebben indien een verzekeringnemer ervan op de hoogte was maar in mijn geval was ik dat dus niet.


nu is mijn vraag heeft iemand hier ervaring mee en is het terecht wat cardif doet. indien iemand raad en of hulp kan bieden verneem ik dit graag


groet mj van den heuvel