Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dodge
dodge - 22-06-2007 14:34:47
Vrije tijd & Tuin

Groen geworden Hortensia

wij hebben sinds een maand of 2 binnen 2 blauwe hortensia's in pot, echter: blauw zijn ze niet meer....de bloemen zijn geheel groen geworden. ze bloeien nog steeds, gaan niet dood ofzo, maar de bloemen zijn net zo groen als het normale blad. kunnen we ze nog ergens mee terugtoveren naar blauw? heb al wat gegoogled, maar niets zinnigs kunnen vinden; überhaupt niet hoe het komt dat ze groen geworden zijn. als ze in de volle grond staan, kun je inderdaad nogal eens kleurveranderingen meemaken vanwege de zuurgraad.


zijn er hier nog experts met groene vingers om mijn groene probleem op te lossen?


hoe komt het dat ze groen geworden zijn & kun je met van die speciale korrels voor kleurverandering voor struiken buiten deze ook weer terugkrijgen op kleur?