Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
macella6 - 02-10-2007 20:02:18
Huishouden & Energie

Tips bij aanschaf keuken

hallo,


mijn vriend en ik hebben een nieuwbouwwoning gekocht. door de aannemer is bruynzeel keukens geselecteerd. wij zijn niet verplicht hier de keuken af te nemen maar krijgen wel 1000 euro terug wanneer wij hier de keuken afnemen. deze week gaan wij naar bruynzeel keukens om een tekening te laten maken.


het gaat om een hoekkeuken van 2.70 breed en ongeveer 1.80 in de lengte. wij willen graag alle inbouwapparatuur koel vriescombinatie, vaatwasser, gasfornuis, combimagnetron en afzuigkap. hiervan hoeven we niet de allerbeste kwaliteit zo gaf de verkoper al aan toen ik vroeg om een prijsindicatie dat je een combimagnetron tussen de 900 en 3000 euro heb en hij dus echt eerst alle wensen op papier moet zetten.


mijn vraag aan jullie is nu eigenlijk. wat kan je nog ongeveer van de prijs af krijgen als er een prijs gegeven wordt na de tekening? stel het is een prijs van 8000 euro kan je hier dan nog 1000 euro afkrijgen of is dit niet reeel?


en welke merken van inbouwapparatuur zijn betaalbaar maar van goede kwaliteit? welke merk hebben jullie in de keuken en hoe is jullie ervaring hiermee?


en hebben jullie misschien nog andere tips?


alvast bedankt!


gr. macella