Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ji
jitteke53 - 11-10-2004 09:10:04
Computers & Telefonie

re-activeren Faxmail nummer

faxmail is een dienst van kpn, als je geen faxapparaat hebt, vraag je een faxmail nummer aan. als er een fax naar dit nummer wordt gestuurd, krijg je een email en dan kun je de fax lezen en printen. leuke service, maar als je er een paar maanden geen gebruik van maakt vervalt je nummer, (staat in de kleine lettertjes), maar je als een fax verstuurd naar zo'n vervallen nummer, wordt dit niet kenbaar gemaakt, de verzender krijgt keurig de mededeling, dat de fax goed verzonden is en de ontvanger maar wachten.


ik heb ondertussen een nieuw nummer gekregen, maar ik wil mijn oude nummer terug, omdat dit nummer  'overal'  bij bekenden en instanties bekend is. ik heb diverse keren gebeld met kpn, maar niemand weet een oplossing, bovendien zou binnenkort deze dienst komen te vervallen. wie weet hoe ik mijn oude nummer terug kan krijgen.