Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
coline - 12-11-2007 20:19:19
Computers & Telefonie

Canaal digitaal!!

hi,


zomer 2006 woonde ik bij mij zus en daar hadden we geen kabel. we hadden wel een schotel, maar konde geen nederlandstalige canalen ontvangen.


via canaal digitaal was het wel mogelijk en ook nog goedkoop. ik heb dus opgebeld om een abonnement aan te sluiten en mijn gegeven door gegeven.


mijn canaaldigitaal card moest geactiveerd worden zodat ik beelden kon ontvangen. ontdanks dat er meerdere keer m kaart geactiveerd werd, heb ik nooit een beeld ontvangen. ik belde terug met de mededeling dat ik geen enkele beeld ontvangen heb. het werd mij gezegd dat het misschien aan mijn schotel lag. dat kan niet diwerkt perfect..


dus wou ik toch geen abonnement, maar toen hoorde keer dat het te laat laat was, dat het abonnement al aangesloten was voor een jaar.


ik heb nooit het abonnement schriftelijk aan kunnen sluiten, ook dus geen machtiging om geld van mijn rekeing af te schrijven, tovh wordt het al meer dat een jaar geld van mijn rekening afgeschreven.


ik heb al twee keer schriftelijk contact opgenemen met canaal digitaal, maar geen reactie ontvangden.


zijn er hier mensen die toevallig dezelfde hebben meegemaakt met die dieven van canaaldigitaal?


colinette