Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marionnoiram
marionnoiram - 22-01-2008 22:33:54
Huishouden & Energie

kwaliteir vloerbedekking

hallo,


bij ons is vorige week vloerbedekking gelegd. deze komt van de kwantum vandaan en is door een extern bedrijf gelegd. nou valt de kwaliteiet heel erg tegen. het is een zwarte vloerbedekking maar je kijkt er zo doorheen en ziet de onderlaag van het tapijt zo zitten.. dit zie je voornamelijk bij de ramen (dus met natuurlijk licht).


ik ben al bij de kwantum terug geweest met deze klacht en had er foto's van laten zien. de verkopers vonden het er ook niet echt uit zien en zij zouden de volgende dag met mij contact opnemen. dit hebben zij gedaan maar zij laten de mensen die de vloer hebben gelegd contact met mij opnemen zodat zij langs kunnen komen..dit is nog niet gebeurd.


ten eerste snap ik ook niet echt waarom zij langs moeten komen..het ligt niet aan hun, maar aan de kwalitiet vloerbedekking..


maar goed..wat zijn mijn rechten hierin..de verkoper had het over dat ik dan wel weer de legkosten moest betalen .. wat ik zelf wel vreemd vind. en ik heb de vloerbedekking besteld op een dag dat er korting was op de gehele vloeren afdeling..als ik een nieuwe vloer mag kiezen, mag ik dan ook die korting weer eisen?


alvast bedankt!! marion