Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mh
mhmspee - 08-11-2004 17:27:11
Huishouden & Energie

Hoog rendement isolatieglas (HR++)

hallo,


onlangs hebben we nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen met daarin hoog rendement isolatieglas (hr++). dit weekend viel me iets op: in alle ramen, behalve het grote raam in de woonkamer, staat in de sponing van het raam de tekst 'argon hr++' afgedrukt. in het grote raam in de woonkamer ontbreekt de tekst 'hr++'. ik heb het vermoeden dat in de woonkamer gewoon dubbelglas is geplaatst ipv hr++ glas. de verkoper van de betreffende firma verzekerde mij dat ik me geen zorgen hoef te maken, omdat op de ontvangstbon van de glasleverancier staat vermeld dat het toch om hr++ glas gaat. bovendien zou het glas een wat groeninge verkleuring moeten hebben. dit laatste kan ik niet zo constateren (trouwens, dit geldt ook voor de ramen waar wel hr++ in staat).


ik vind dit een raar verhaal, aangezien in elk ander raam dus wel hr++ staat vermeld. hoe weet ik nu of het juiste glas is geplaatst?