Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

to
tomb2006 - 10-04-2008 15:43:09
Geldzaken & Recht

Geldopnamen met Visa Card

zojuist terug van een verblijf in argentinie`. daar wilde ik mijn visacard gebruiken o geld op te nemen. tot mijn verbazing kon ik daarmee nergens  meer opnemen dan 320 arg pesos wat neerkomt op ongeveer 65 euro. vanuit argentinie enkele malen met visa in nederland gemaild. daar meldde men mij dat ik van hun veel meer op zou mogemn nemen maar dat zij volledig afhankelijk zijn van de limieten die de argentijnse banken stellen. ze stelden voor dat ik grotere bedragen in parten van 320 pesos op zou nemen maar dat zou natuurlijk uiterst onvoordelig zijn: elke keer betaal je dan de extra kosten voor opname. heb het bij geldautomaten van diveres banken geprobeerd, maar nergens - in geen enkele stad in argentinie - kon ik meer dan 320 pesos opnemen.


uiteraard daarna mijn andere kaarten gebruikt maar waarom waarschuwt visa zijn klanten niet voor deze vreemde erg lage limieten?