Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
witje75 - 21-04-2008 07:25:49
Huishouden & Energie

Limonade vlekken in een kleed

wie heeft voor mij een tip?


mijn dochtertje heeft een halve fles limonadesiroop op de tafel gegoten. dat viel dus veel op het kleed onder de tafel.


eerst heb ik het daar schoon proberen te maken, en de rest van de kamer gedweild, zat echt overal. maar na 7 keer dweilen, ging ik toch het kleed verdenken, en heb dat opgerold, daarna nog eens gedweild, en eindelijk was de vloer plakvrij.


nu heb ik het kleed buiten opgehangen, en met een hoge drukspuit gespoten. helaas werd het kleed amper nat. schijnbaar een laagje ter bescherming, maar de limonade was er wel helemaal doorheen gelopen. toen ik met een borstel en zeep aan de gang ging, kreeg ik hem wel goed nat. daarna heb ik hem weer heel goed afgespoten.


nu hij droog was, heb ik dit kleed weer in de kamer gelegd, en meteen toen ik erover liep, en daarna op de tegels, voelde ik het weer helemaal plakken.


wie weet hoe ik dit schoon en plakvrij kan krijgen?