Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bl
blackblossom - 23-07-2008 23:41:39
Geldzaken & Recht

Zijn dit geldige redenen om ontslag op staande voet te nemen?

 in mijn ontslagbrief naar mijn exwerkgever heb ik o.a. de volgende redenen genoemd. uw man betrekt mij bij frauduleuze handelingen, door te knoeien met de schadedeclaratie van de hordeur. hij heeft tegen mij gezegd dat de hordeur nog wel te repareren was, daar was u zelf getuige van, maar hij heeft een geheel nieuwe hordeur gekocht en gedeclareerd. volgens hem zou het svb toch geen controle uitvoeren voor zo’n “klein bedrag”, dus kon er net zo goed gelijk een nieuwe hordeur gedeclareerd worden. het is hem gelukt en nu wil hij mij voor het eigen risico van €125,- laten opdraaien, terwijl er volgens eigen zeggen niet persé een nieuwe hordeur nodig was. dit is natuurlijk erg oneerlijk.-          wanneer ik op een voorzichtige wijze tegen uw man in ga, begint dhr onmiddellijk met dreigen en intimideren.daarmee bedoel ik dat hij iets slechts en vervelends in het vooruitzicht stelt wanneer ik een weerwoord geef. toen de heer tegen mij zei dat er een nieuwe hor zou komen en ik daarop reageerde met “maar u heeft gezegd dat de hor nog wel gerepareerd kon worden?”. kreeg ik daarop als reactie, met dreigende toon: “nee dat mag je niet zeggen! dat is niet waar! (…) je zorgt er voor dat er een nieuwe hor betaald word, anders zeg ik tegen mijn advocaat die griet wil niet betalen!”-         uw man beledigd mij ernstig door opmerkingen te maken over mijn uiterlijk. bijvoorbeeld over mijn haar en mijn buik. wanneer ik op vakantie ben geweest en na een maand weer bij jullie kom, is het eerste wat ik te horen krijg: jezus, ben je zwanger ofzo! zohe! wat een pens! hahahaha.


wat zou een advocaat of rechter zeggen van deze brief? dit is nog maar de helft de andere helft past niet in dit bericht.