Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

brynnar
brynnar - 01-09-2008 08:58:04
Computers & Telefonie

Lege Pagina IE


sinds een weekje ervaar ik een vreemd fenomeen op mijn pc, dat ik niet eigenhandig heb kunnen verhelpen. enkele malen per dag (waaronder bij het opstarten) verschijnt een geheel wit scherm op mijn beeldscherm met uitsluitend een niet-werkende scrollbar ter rechterzijde. de windows-taakbalk onderin verdwijnt, er zijn geen menu-/werkbalken boven in beeld. ik kan dus niet minimalisern of naar een ander scherm gaan. gewoon, alleen wit (met scrollbar), zonder functies, tekst, of wat dan ook.

taakbeheer kan ik gewoon opstarten (ctrl-alt-del) en hier kan ik het probleem op dat moment verhelpen door "lege pagina - windows internet explorer" uit te schakelen. waarmee ik de conclusie kan trekken dat het probleem dus met ie7 te maken heeft. later, gedurende de dag komt dit witte scherm nog een paar keer terug, zonder enige aanleiding.

pc draait op windows vista business edition. ie7. ik krijg geen foutmeldingen. scannen levert geen virussen of andere malware op. en systeemherstel lost het probleem niet op.

iemand ideeën?

mvgr - b