Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gemmagb - 12-09-2008 22:37:14
Huishouden & Energie

"verkoudheid" Ierse setter

onze setter van 10 jaar (setters worden ca. 15 jaar) heeft enige maanden een "loopoog" wat verergerde toen er ook slijm (snot) uit het neusgat kwam aan dezelfde kant van haar oog de dierenarts heeft 2 anti-biotica kuren gegeven, daarna foto gemaakt (ze dachten dat er een verdachte kies was, waar toch geen zekerheid over is) en vervolgens zijn de neus en holtes zorgvuldig gespoeld, waarna ook een biopsie is gedaan of er sprake is van een schimmel. weer een anti-biotica kuur tegen pusvorming en nu zijn we weer terug bij af: eenzijdig een loopoog en slijm in keel en neus; onze hond is duidelijk ziek, ze eet slecht hoewel ze geen koorts heeft. als het laboratoriumonderzoek bekend is en negatief is, heeft de dierenarts voorgesteld naar de universitaire dierenkliniek van  utrecht te gaan.     


onze buren hebben shetland's; doordat wij landelijk wonen is de hond altijd vrij en soms eet ze paardenuitwerpselen. kan het zijn dat onze hond een paardenziekte heeft gekregen? ik stel mijzelf daarbij wel de vraag of het dan niet vreemd is dat het maar aan één kant van de kop is. (ik heb deze vraag nog niet gesteld aan onze dierenarts.)                                          


wie heeft hier ervaring mee? is er een dierenarts die hierover "zijn licht wil laten schijnen"?


bij voorbaat dank voor jullie meedenken en reactie.