Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fo
fordfiesta - 10-11-2008 10:50:25
Auto & Vervoer

Vormfout op een boete

goededag iedereen!


ik een student van 19 ben gister aangehouden. ik en me vriendin waren een dagje uitgeweest en opweg naar huis! nu is er dicht bij ons in de buurt de weg afgesloten wegens werkzaamheden. er ligt asvalt op en we konden er gewoon rijden ( bord omzeilen ). natuurlijk heb ik mij snelheid aangepast naar 40 ( waar ik officieel 80 mag ). aan de eind van de weg... jahoor daar stonden ze dan. er stonden ook al een paar auto's voor me en ik moest ook aan de kant! boete, 60 euro!


nu het volgende :


ze vroegen niet om mijn papieren. rijbewijs was voldoende. meneer de agent heeft notabene voor mijn auto gestaan om me kenteken te noteren! wat doet die vervolgens. schrijft op bij rubriek merk dat ik een peugot rij! het is echter een ford fiesta cheers. dus waar hij de peugot in ziet...geen idee. nu heeft die ook geen kleur ingevult!


het geen wat klopt is dus het kenteken en mijn gegevens ( wat ik dus zelf opgenoemd heb!)


nu is voor mij 60 euro echt ape veel geld, en ja ik mag dan misschien fout zijn geweest maar ik was geen gevaar op de weg ( want er waren op dat moment een werkzaamheden ) nu zie ik het als volgt... ik word gestraft...krijg gelijk op me flikker, nu maken hun een fout!!! kan ik op 1 of andere manier een tegemoetkoming krijgen! of hun laten bewijzen dat ik het daadwerkelijk was ( er staan namelijk geen gegevens zoals sofinummer op mijn bekeuring ).


 


ik hoop dat iemand mij hierop antwoord kan geven want ik zeg nog altijd ga boeve vangen!!!!! ik doe niemand kwaad!


 


mensen alvast bedankt voor jullie reactie!


ik hoop dat we er met z'n allen uitkomen! zoja dan koop ik liever voor die 60 euro koffie en gebak voor ons allemaal haha!


 


groeten,


roel