Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

2p
2pietertjes - 19-02-2009 13:32:18
Garantie & Verzekeringen

zorgverzekering vs reisverzekering.


vorig jaar is mijn man in spanje gestoken door een vis. wat een ernstige onsteking tot gevolg  had. 3 dagen ziekenhuis in spanje was het gevolg plus een lang durige nazorg die zelfs nog 3 maanden in nederland door ging. ohra heeft alles betaald, maar komt nu wel met een rekening van 150 euro voor ons eigen risico. wat we moeten betalen. mijn mening is dat deze kosten maar bij de reisverzekering moet worden verhaald door ohra.

ohra zegt dat ik dat zelf mag uitvinden, na een telefoontje met de reisverzekering , blijkt dat een claim binnen een half jaar moet insturen.


helaas krijg je de rekening van je eigen risico pas begin het nieuwe jaar. dus ben ik als consument nu de klos. wie kan mij zeggen wat ik kan doen.