Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jv
jvk - 23-02-2009 16:03:49
Computers & Telefonie

websites zijn breder dan mijn scherm !

beste deskundigen, ik heb sinds enkele dagen een nieuwe pc en de mensen van het bedrijf hebben alle gegevens overgezet van mijn ''oude'' naar de nieuwe pc. tot zover is alles o.k., behalve dat alle websites en ook mijn mails (kortom alles) te breed is voor mijn scherm.


ik druk me misschien wat simpel uit, maar het lijkt dus net of mijn scherm te klein is, onzin natuurlijk, want ik heb mijn bestaande scherm gehouden.


ik heb al gekeken bij ''pagina'' en daar bij inzoomen iets gedaan maar dat gaat allen maar goed voor de website waar ik op dat moment opzit, dus ik blijf aan de gang op die manier. ik veronderstel dat er iets moet worden ingesteld, maar waar-o-waar ?


het ligt voor de hand om naar het bedrijf terug te gaan, maar ze zijn daar wel technisch, maar niet zo klantvriendelijk, vandaar.


hopelijk weten jullie iets. alvast dank voor de aandacht.