Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fi
finchley - 27-12-2004 14:27:00
Geldzaken & Recht

aansprakelijkheid gemeente geaccepteerd maar keert niet uit

door ingroeiende wortels van een heel grote boom van de gemeente die binnen 20 cm van mijn erfgrens ligt heb ik in 1998 een gigantische overstroming gehad. (afstand moet naar mijn weten 2 meter zijn)


herhaling in 2003 in mindere mate. de rekening van deze laatste is door de gemeente wel betaald.  de rekening uit 1998 is uiteindelijk in handen gegeven aan het onderlinge verzekeringen overheid kantoor in amsterdam. alleen de gelden die niet vergoed werden door mijn eigen verzekering heb ik hier gedeclareerd.


heden heb ik een brief ontvangen met de mededeling: "wij berichten u thans ten laatste male als volgt, de gevorderde schadeposten vallen ruimschoots onder het eigen risico dat de gemeente op onderhavige verzekeringspolis heeft. mede in verband met bovenstaande hebben wij overleg gevoerd met de gemeente die vervolgens niet bereid is deze schade posten te vergoeden en gaan over tot sluiten van het dossier."


heeft iemand ooit een dergelijke situatie ervaren waar wel de verantwoordelijkheid wordt geaccepteerd, maar men vervolgens niet uit wil keren??


wel heb ik al een e-mail gestuurd dit niet te zullen accepteren en juridische stappen te ondernemen indien binnen 14 dagen de gelden niet op mijn bankrekening staan. 


tevens wil ik verwijdering van de boom vragen daar ik niet om de paar jaren geconfronteerd wil worden met dergelijke schades. (mijn verzekering heeft me hiervoor al uitgesloten)


wie heeft advies?? door afwezigheid zal ik, na vandaag,  een aantal dagen niet kunnen reageren op eventuele reacties.


m.vr.gr. finchley