Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
karinfaro - 24-03-2009 18:56:22
Auto & Vervoer

Lange wachttijd aanvraag rijbewijs

op 16 maart j.l. heeft onze zoon rijexamen gedaan en is positief bevonden aan de rijvaardigheid. vervolgens toen hij  thuis kwam ging hij meteen naar het gemeentehuis om het rijbewijs aan te vragen.
deze hadden nog geen bevestiging ontvangen dus zijden ze "kom morgen maar terug dan zal het wel in orde zijn." dus vervolgens is hij de dag erna het weer gaan proberen waaruit weer bleek dat het nog steeds niet in orde was. toen hebben we contact opgenomen met het cbr en er bleek een fout in het systeem te zitten. het is nu ondertussen al 24 maart en hebben we elke dag nog contact gehad met het cbr maar we komen geen stap verder. dus hebben we nog steeds geen rijbewijs kunnen aanvragen. wat kunnen we hier aan doen en kunnen hun dit zomaar maken?