Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hansenkarinv - 18-04-2009 09:21:25
Auto & Vervoer

veel problemen Volkswagen T5 2005 128 kw

wij hebben een vw t5 128 kw van 01-2005 met nu 142.000 km. auto valt sinds een jaar af en toe in de noodloop (turbo over en onderdruk) verder de waterpomp is stuk gegaan in duitsland tijdens een vakantie. nu sinds 2 weken de automatische versnellingsbak stuk. moet een revisie hebben. ook gaat de ruitenwisser voor en achter aan en-of juist niet uit wanneer ze dat zelf willen.


als je het forum van vw t5 (www.weetjewel.com) leest blijken deze problemen bij een t5 2004 en 2005 te horen en is er op model 2006 een modificatie geweest.


vw pon heron en marin schilder willen niets doen omdat het voertuig niet door hun geleverd is en onderhouden is. buiten de garantie valt en coulance niet mogelijk is.


aangegeven dat er een consumentenbescherming bestaat en dat het geleverde produckt een langere levensduur verwachting heeft maar men wil niets doen. nu ben ik genoodzaakt om mijn knip te trekken en ongeveer 7500 € op te hoesten voor een reparatie.


wat kan ik verder doen, ant volgens mij spreken we hier over een ondeugdelijk produckt.