Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
lamaketta - 30-04-2009 13:37:22
Huishouden & Energie

Prefab Dakkapel wordt traditioneel opgebouwd

Wij hebben bij een dakkapellenboer een prefab (dubbele) dakkapel besteld. we kozen voor onze leverancier vanwege snelle levertijd en het feit dat hij toegezegd had het werk in één dag af te ronden.

nu blijkt hij de zaak niet prefab te leveren en zeker niet binnen één dag af te maken. sterker nog, we zitten al bijna een week met een open dak en in de rotzooi en de eerste dakkapel is nog niet eens af.

verder blijken er nu verschillende kozijnprofielen te zijn, wij hebben alleen een kzoijn met houtprofiel gezien en nu wordt een glad profiel geleverd.

ik had 2 weken vakantie genomen om de afwerking van de zolder te kunnen afmaken, zodat mijn oudste dochter naar zolder kon verhuizen en de baby die we over enige tijd verwachten naar haar kamertje toe kan. verder blijkt de raamindeling niet zoals afgesproken.

eigenlijk houdt het bedrijf zich aan geen enkele afspraak en beroept zich op een verre van complete opdrachtbevestiging. wij hebben aangegeven dat de bevestiging niet compleet was en dat er onderdelen in de bevestiging zaten (inmeten van de kozijnen), die wij niet kunnen controleren. we moesten ons geen zorgen maken, alles kwam goed en we hadden toch goede afspraken gemaakt... ja, ja.

we hebben flink geklaagd (via mail en telefoon), maar zijn nu bang dat de aannemer zijn mensen terugtrekt en ons met een open dak laat zitten. iemand enig idee wat ik nu moet/kan doen?

mijn vrouw heeft inmiddels harde buiken van de stress, mijn dochter is ontroostbaar en mijn geplande klusvakantie gaat nu verloren aan het kijken naar klussende dakkapellenbouwers.