Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
menneke - 08-05-2009 21:33:58
Geldzaken & Recht

Dierenarts: extra betalen voor spoedconsult

beste mensen,


ik bracht woensdagmiddag mijn konijn weg per fiets. ik had een afspraak om 16.30 uur maar de dierenarts achtte het beter dat ik het konijn beter meteen kon brengen; zij was alleen in de praktijk en kon zodoende het konijn observeren.


ik zit in de bijstand en vroeg of dit mij extra geld zou kosten en dit wist men niet. de " baas" was er niet en daar moest het aan gevraagd worden. ik sprak nog met de arts die het konijn zou gaan behandelen en ik zie ineens dat de baas van de kliniek al met mijn konijn bezig is! de extra kosten die herivoor in rekening zouden worden gebracht " wist"  hij nog niet. de volgende dag bleek dat hij mij naast alle andere en terechte kosten e 22,50 extra in rekening had gebracht. reden: in het verleden was er van hem veel misbruik gemaakt en daarom moest hij zijn grenzen stellen door dit zo te regelen. hij vond mijn argumentatie dat ik in de bijstand zit dubieus; ik vind zijn argumentatie dubieus. aangezien hij duidelijk geen zin had (ik was de enige die hierover " viel" ; anderen in de bijstand betaalden gewoon) heeft hij het bewuste bedrag uit de pc gehaald.


nu is mijn vraag aan jullie: is dit een normale gang van zaken bij een da dat je bij een spoedconsult een extra bijdrage moet betalen? graag jullie mening hierover.


met vriendelijke groet,


menneke