Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cees60
cees60 - 13-06-2009 15:32:28
Computers & Telefonie

Opstart en weergave probleem ASUS laptop

ik heb ruim twee jaar geleden een asus notebook z92vm gekocht. al vrij snel had ik problemen met de software en dat kostte me ruim 50 euro. (software valt niet onder de garantie). nu heb ik het volgende probleem bij asus td aangemeld : ik krijg bij het opstarten van mijn genoemde laptop vrij regelmatig een wit scherm. het apparaat doet verder niets meer en ik moet hem telkens weer uitzetten en opnieuw opstarten. na enkele keren functioneert het apparaat wel weer maar worden de iconen op het buroblad misvormd weergegeven. ik heb dit telkens weer kunnen herstellen door de resolutie en vernieuwingsfrequentie aan te passen maar nu lukt dat niet meer.bij de optie vernieuwingsfrequente zie ik slechts twee keuzes : 59 en 60 hertz. volgens mij moet hier ook 75 hertz bijstaan maar dat krijg ik alleen als ik een ander beeldscherm selecteer. kunt u mij informeren hoe ik genoemde problemen zou kunnen oplossen?  het antwoord van asus td luidt als volgt :


geachte klant,


wij raden u aan om de instellingen van power4gear na te kijken.deze bevat namelijk de funktie om bureaubladpictogrammen te verbergen en/of de bueaubladachtergrond (wallpaper) te verbergen te vervangen met het asus logo.


mvg - asus td.


voor mij een nietszeggend en irrelevant antwoord op mijn vragen. is er iemand die mij kan vertellen wat er mogelijk aan de hand is en hoe ik dit kan herstellen? de laptop van asus is sinds de aankoop vrij instabiel gebleken en ik heb meerdere malen zelf alles opnieuw moeten installeren. (windows xp sp2).


bij voorbaat dank en excuses voor het lange verhaal.