Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

04
04071945 - 01-07-2009 11:50:07
Geldzaken & Recht

Nederlandse Energie Maatschappij

theo pennings te s'hertogenbosch


recentlelijk heb ik mij laten overhalen van over te stappen van essent naar de n.e.m,dit zou een besparing op levern op het maandelijkse voorschot.


bij essent was dit 79 euro p/m (kleine woning,alleenwonend,geen energie slurpende apparaten)


de eerste voorschot rekening van n.e.m was..134 europ/m !!


na +/- 45 euro aan telefoon kosten te hebben besteed(customer sevice onbereikbaar)werd nadat ik de laatste meterstand had doorgegeven dit voorschot aangepast naar 101 euro !! dit geldt pas in de maand juli 2009.


nu per 1 juli de energie kosten met 20% naar beneden gaan en dit ook voor essent zou gelden,zou het bij essent nu +/_63 euro bedragen.


ik heb per aangetekend schrijven met als bijlage de laatste voorschot rekening van essent ie:79 euro naar n.e.m gestuurd met het verzoek mijn voorschot met terugwerkende kracht tot 1 april aan te passen en tevens alle automatische incasso's gestorneerd.


note:mijn gemiddeld jaarverbruik is:gas 1200 m3/electra 1200 kwh


een reactie van eenieder die soortgelijke ervaringen hebben en eventuele oplossingen/aanbevelingen, zie ik gaarne tegemoet.


mijn dank


theo