Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

av
avstee - 27-07-2009 09:30:34
Vrije tijd & Tuin

factuur voor meerwerk tuin, nooit voor getekend

wij hebben een offerte laten maken door een hovenier voor het aanleggen van de gehele tuin. tijdens de werkzaamheden bleek dat er niet genoeg tegels waren. het aantal tegels dat aanwezig was, was berekend door de firma zelf. zij hadden vooraf de maten opgenomen van de tuin.


er moest dus een oplossing gezocht worden voor dit probleem. er zou een extra pak tegels besteld kunnen worden, of de border zou uitgebreid kunnen worden met 1 extra meter. uiteindelijk is er gekozen om de border langer te maken. hierbij is er nooit gesproken over dat er extra kosten gerekend zouden worden. immers de fout was door de firma zelf gemaakt.


een maand na het betalen van de oorspronkelijke offerte (die bedoeld was voor de gehele tuinaanleg) valt er een factuur op de mat van 550 euro extra.


hier hebben wij echter nooit voor getekend en dit is ons ook nooit verteld dat er extra kosten gerekend zouden worden.


heeft iemand enig idee, hoe we dit op een goede manier kunnen oplossen?