Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jootje2705 - 14-08-2009 22:39:59
Voeding & Gezondheid

letselschade

ongeveer anderhalf jaar geleden heeft mijn zoon door toedoen van iemand anders een lichte hersenschudding opgelopen bij de jiujitsu. de andere jiujitsuka liet hem een paar keer te vroeg los voordat hij op de mat terechtkwam. mijn zoon is daarbij een paar seconden buiten bewustzijn geweest. hierna had hij erg veel last van zijn nek waarvoor hij fysiotherapie heeft gehad. na een aantal behandelingen heeft de fysiotherapeut gezegd dat hij niks meer voor hem kon doen en het zou beter zijn als mijn zoon zou stoppen met de judo/jiujitsu. maar mijn zoon leeft voor de sport,en gaat een sportopleiding doen,dus gingen we naar een orthomanuele arts die hem wel kon helpen,maar het is iedere keer maar tijdelijk. hij heeft nog steeds vaak hoofd en nekpijn en kan zich vaak niet goed concentreren.


de orthomanuele arts wordt helaas niet helemaal vergoed, we hebben er al heel veel geld aan uitgegeven en ik denk dat mijn zoon er nog niet klaar mee is.


weet iemand of we een soort schadevergoeding zouden kunnen krijgen en waar we daar voor moeten zijn?