Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

yo
yolan - 27-08-2009 20:23:31
Computers & Telefonie

niet gekeurd

ik ga 5 mei naar een auto in raamsdonkveer kijken (ik woon zelf in echt) in een garage. tijdens de koop is mijn eigen garagist erbij. hij kijkt onder de moterkap en onderhandeld over het financiele deel van de koop. uiteindelijk ga ik over tot de koop.


ik ga naar het postkantoor om de auto te laten overschrijven en ik regel telefonisch mijn verzekering. ik vraag aan de garagist van raamsdonkveer of ik nog iets moet. maar alles was goed zo. ik rij met de auto naar huis.


vervolgens krijg ik op 4 augustus een fikse boete thuis (96 euro). mijn auto had 17 april gekeurd moeten zijn en dat had ik verzuimd. ik was hel;emaal verbijsterd. ik heb de auto nog dezelfde dag laten keuren.


kan ik hier nog wat mee doen?