Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

oz
ozzyjim - 15-10-2009 13:40:43
Vakantie & Reizen

wie heeft er nog meer slechte ervaringen met vakantieveling.nl

lieve mensen, graag zou ik willen weten of er nog meer mensen slechte ervaringen hebben met vakantieveiling.nl?


mij verhaal gaat als volgt, met een goed gevoel en na betrouwbare inlichtingen van vrienden, ga ik mee doen aan de gekheid van vakantieveiling.nl, om daarbij mee te gaan bieden op een welness arrangement voor 2 personen in het best western hotel nobis te asten in de maand september. na enige tijd heb ik uiteindelijk de veiling gewonnen voor een bedrag van 60.00. geweldig dacht ik, en krijg dan ook gelijk een bevesteging van felicitaties en staat er duidelijk vermeld dat de receptie van het hotel zo spoedig contact met mij zal opnemen. nou wacht ik de hele maand september af voor contact vanuit de receptie en voor dat je het weet is het al oktober.


dan eindelijk 5 oktober ontvang ik een factuur van hotel nobis voor 60.00 euro omtrent een verblijf in de periode 03.10.2009. t.m.t. 03.10.2009 .ik dacht bijmijzelf wat een lachertje, ik zal betalen voor iets wat ik niet hebt ontvangen. ten eerste zou er zo spoedig mogelijk contact met mij opgenomen worden vanuit de receptie, wat dus nooit is gebeurd. ten tweede zou je verwachten dat er nog een bevesteging brief word verstuurd  voor aankomst en vertrek datum/tijden... dit ook is niet gebeurd.  en dan ten derde is de factuur die mij toe is gestuurd voor een boeking in de maand oktober (03.10.2009) wat uiteindelijk nooit mij wens was.


nou bel ik netjes na de receptie van hotel nobis te asten en krijg ik toch een vrouw aan de lijn wat je een secreet zou noemen( nog lichtelijk uitgedrukt), met de vermelding dat ik maar gewoon moest betalen en anders zouden zij extra kosten gaan rekenen. mij antwoord was uiteraard nee en dat ik deze oplichters praktijken aan het licht zal brengen, waarbij zij onbeschoft de telefoon ophangt.


ik dus perplext en het gevoel dat ik een oor word aan genaaid. is er iemand die weet wat ik hier mee kan en of ik ergens mij gelijk kan krijgen om niet te hoeven te voldoen aan de gestuurde factuur?


 


vriendelijk groeten, jim.