Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mariegh
mariegh - 26-10-2009 14:54:38
Geldzaken & Recht

opnameformulier DSB-voorschot werkt niet?

Nou was die oude dsb-rekening van mij al een tijd slapend, want bij een bank waarover zoveel negatieve berichten kwamen wilde ik mijn geld niet meer hebben staan. maar nu wil ik het restje rente wat er nog staat toch wel z.s.m. terug hebben.
dus via www.dsbbank.nl het opnameformulier gedownload. invullen gaat prima - keurig groene vinkjes, tot ik kom bij de vragen waar ik saldobedragen in moet vullen. wat ik ook doe, hoe ik de notatie ook verander, hier blijven rode uitroeptekens komen en waarschuwende berichten die nergens op slaan. en vervolgens kan ik het formulier ook niet terugmailen. leuk, zo'n waarschuwing op de site dat je je verzoek voor 4 november moet hebben ingediend, maar als dat niet lukt, heeft dat ook niet veel zin. gelukkig gaat het bij mij maar om een paar tientjes, maar je zal het geld hard nodig hebben!
hebben hier meer mensen last van? hoe los je dat dan op?