Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1963michael - 26-10-2009 18:08:52
Geldzaken & Recht

Als particulier, schulden rente vrij aflossen, ipv schuldsanering, is dit mogelijk?

Ik heb na een scheiding, alle schulden op mij genomen. eigenlijk is dat, achteraf gezien dom geweest, maar ik wil als een gentleman, gewoon alles aflossen, zoals het hoort.
ik los alles maandelijks af, en als het kan hier en daar iets meer.
totaal gezien bestaan mijn schulden uit 5 verschillende bedragen. er is helaas geen één bank die mij wil helpen de schulden in één bedrag te gooien. dit omdat ik eigenlijk zeker 20.000 euro boven mijn maximale leenbedrag zit.
nu mijn vraag.
is het mogelijk in nederland, schulden af te lossen, zonder de schuldsanering in te gaan, als particulier, en daarbij niet de rente te hoeven betalen, over de bedragen die openstaan.
ik weet dat als ik wel de schuldsanering in zou gaan, dit dan opeens allemaal wel kan.

ik hoop dat iemand mij hier een antwoord op kan geven, of misschien een ander idee heeft om deze schulden sneller af te lossen.

michael