Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

raadgever
raadgever - 27-12-2009 17:08:37
Huishouden & Energie

Vloerverwarming + koude bovenverdieping

Sinds september hebben wij de gehele benedenverdieping voorzien van vloerverwarming (vw). deze dient als hoofdverwarming. de vw is aangesloten op de cv-ketel.
we hebben alle radiatoren dan ook verwijderd.
in de woonkamer is een kamerthermostaat (zonder buitenvoeler).
nu doet het probleem zich voor dat wij het op de bovenverdieping vrijwel niet warm krijgen. die ruimtes zijn wel voorzien van radiatoren.
het bedrijf dat de vw heeft geïnstalleerd is 2 weken geleden nog geweest om alles na te meten. de vw werkt ook prima.
deze week heeft de aannemer die onze verbouwing heeft uitgevoerd zijn verwarmingsmonteur gestuurd om op de radiators boven thermostaatkranen te plaatsen. maar die zijn uiteindelijk niet geplaatst omdat naar zijn mening dat geen zin heeft omdat de kamerthemostaat de warmte meet in de woonkamer en zodoende de radiatoren van de bovenverdieping beïnvloedt.

kan iemand ons een goede raad geven hoe we dat probleem kunnen oplossen.

met vriendelijke groet.

nb: de vw is volgens de voorschriften prima ingeregeld volgens de leverancier v.d. vloerverwarming (een groot landelijk bedrijf dat is gespecialiseerd in vloerverwarmingen).