Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
stanleyvc - 04-02-2010 12:03:05
Geldzaken & Recht

Nederland apenland.

De plussen en minnen van dit …. land:

- we betalen de meeste belasting van de zogenaamde beschaafde landen.

- als het een beetje vriest, rijden er geen treinen (de belgen zeggen, er reed één trein niet en dat was de trein naar nederland) en zijn de wegen niet begaanbaar (het zout is op) maar dit is natuurlijk wel begrijpelijk, we betalen zo weinig wegenbelasting en het openbaar vervoer is zo goedkoop !!!

- als je wat mankeert, is het maar de vraag of dat je (goed) geholpen word.

- rechten als burger / belastingbetaler hebben we niet in deze schijn democratie.

- politie; hebben we niet, er lopen alleen heel veel van die apen is zwarte pakken die als enige in dit land geweld mogen gebruiken. het zijn alleen “belasting dieven” en voor de rest is het daar een grote kleuter school.

- de bureaucratie en de regeltjes nemen alleen maar toe en de rechten van de burgers worden alleen maar minder.

- het koningkijkhuis is het op één na duurste van de wereld, daar staat tegenover dan ons apenland het bijna kleinste land van de wereld is, dus dit kan natuurlijk niet; weg met het koninklijk huis.

- dit apenland is een feest voor oplichters en zogenaamde telecom en energie bedrijven die het niet zo nou nemen met hun klanten.

plussen, ik kan ze niet verzinnen u wel ??? of heeft u ook wat minnen ???