Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vu
vuurdraak - 15-02-2010 17:04:27
Geldzaken & Recht

Belasting snapt het niet

2 jaar geleden is mijn vader overleden en door omstandigheden heb ik de erfenis moeten weigeren.ik ben dus géén erfgenaam of contactpersoon voor de afhandeling van de erfenis.nu krijg ik bijna elke 2 maanden brieven van de belasting dat ik moet betalen . eerst krijg ik aanmaningen en dan dreigbrieven met 1000 euro boete of een gevangenisstraf en de laatste die ik nu heb ontvangen is dat ze beslag om mijn loon willen leggen. ik heb ze nu zo ongeveer 37 x gebeld, 2 faxen gestuurd en 7 x aangetekende brieven.zelfs mijn notaris van 2 jaar geleden probeert mij te helpen,helaas de belastingdienst snapt het nog steeds niet.
wat kan ik nog meer doen om beslag op mijn loon te helpen voorkomen????
en vergeet ook mijn emotionele schade niet want ,bijna elke maand krijg ik weer een brief waarin ik geconfronteerd word met het overlijden van mijn vader en dit gaat mij niet in de koude kleren zitten.