Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
robbertje - 24-02-2010 11:47:24
Huishouden & Energie

vloerbedekking trap Leen Bakker

Beste lezer:onderstaande brief naar de klantenservice gedaan. willen uiteindelijk 'maar' € 25,- vergoeden. ik ben hier niet tevreden over, wat nu?


hier komt de brief:

betreft: klacht aankoop te veel vloerbedekking


geachte heer/mevrouw van de klantenservice,


op 28 januari 2010 (kassatijd 16:53 u) hadden wij het voornemen om vloerbedekking in het leen bakker filiaal te oosterhout te gaan kopen voor onze 13 treden tellende gesloten trap.
de verkoper sprak ons aan en gaf ons netjes alle informatie die wij nodig hadden voor het bekleden van de trap.

wij hadden onze keus laten vallen op de vloerbedekking type “vivaldi” kleur beige. de verkoper deelde ons mee dat we 3,75 mtr.lang nodig hadden bij 4.00 mtr. breed, hierbij rekening houdende met wat extra lengte ivm. de ‘vleug’ van de vloerbedekking. naar mijn mening was dit veel te veel, mede omdat ik thuis zelf ook een berekening had gemaakt en uitkwam op een lengte van 2,00 mtr. hierbij had ik de verkoper ook medegedeeld dat we de mallen van de trap hadden en dus echt niet meer nodig hadden dan 2,00 mtr. uiteindelijk hebben we het advies overgenomen van de verkoper. de verkoper vertelde ons ook dat deze lengte de richtlijnen zijn van het hoofdkantoor.
hierbij zal ik tevens wat technische gegevens van de trap doorgeven. het is een 13 treden tellende rechte trap. op de negende trede maakt de trap een draai van negentig graden naar rechts. we hebben alle delen van de trap bekleed (zijkanten, stootborden en de optreden)

voordat we aan het bekleden zijn geslagen hebben we een foto gemaakt die we hierbij voegen. ook van het eindresultaat zal ik een foto doen toekomen als bijlage.

concreet verzoek ik jullie om het stuk wat ik over heb terug te nemen en te vergoeden. het gaat om een stuk van 4.00 br. bij 1,75 mtr.= € 90,96
de vloerbedekking kostte mij in totaal € 51,96 per mtr. x 3,75 mtr = € 194,85




ik zou het zeer waarderen als klant van leen bakker als jullie aan dit verzoek willen tegemoetkomen,

hopende op een positieve afhandeling,


hoogachtend,

dhr.r.j.l.teunissen