Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sannieh - 26-03-2010 14:40:30
Huishouden & Energie

naam rekeningnummer wijzigen NEM

Vorig jaar zijn wij na een mooi praatje van een verkoper overgestapt naar de nem. blijkbaar had de jongeman nogal haast, want hij had mijn naam bij het rekeningnummer van mijn man gezet. kon geen kwaad zei hij want we zouden nog een brief krijgen waarin alles aangepast kon worden, niet dus! dus maar bellen met de nem. zou goed komen zeiden ze. niet dus!

afijn hierdoor konden zij dus niet afschrijven en moesten wij het bedrag iedere maand handmatig nasturen. aangezien dit nogal een gedoe werd en wij niet wilde dat we het een keer zouden vergeten hebben we er ongeveer nog 5 keer op aangedrongen dat de naam bij het rekening nummer gewijzigd werd, zodat zij konden afschrijven.

uiteindelijk was het zo ver. naam gewijzigd!!!! of we wel even meer dan 500 euro wilde betalen voor contactbreuk!!!!! hoezo contractbreuk??? het is hetzelfde huishouden, met dezelfde mensen en hun eigen fout dat zij een verkeerde naam bij het rekeningnummer hadden!!!

bijkomende zaak is dat we ook nog 1300 bij mochten betalen, omdat we dit jaar ineens 8500 kwh energie verbruikt zouden hebben ipv de normale plusminus 3000kwh. (maar dat is volgens hun een probleem die ik met de beheerder van de meter op moet lossen).

iemand tips of hetzelfde meegemaakt???