Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kr
kroepoek - 26-03-2010 20:03:15
Geldzaken & Recht

Automatisch Incasso

Ik heb een abonnement bij upc voor standaard radio en tv en een uitbreiding voor digitale tv. normaliter kost dit maandelijks €23,10, maar deze maand bleek er opeens €85,90 afgeschreven te zijn. hierop heb ik telefonisch contact gehad met de klantenservice en zij gaven mij aan dat upc een verandering had doorgevoerd, waardoor iedereen die minder dan €25,00 per maand betaalde verplicht werd per kwartaal te betalen. er was geen mogelijkheid om nog per maand te betalen en dat upc alle klanten nog ging informeren over dit feit.

nu heb ik enkele vragen waar ik nog geen antwoord op heb kunnen vinden, namelijk:
kan upc zomaar het bedrag veranderen zonder mij op de hoogte te stellen?
ik heb een abonnementoverzicht ontvangen van upc bij het afsluiten van het abonnement en hierin staat maandelijkse betaling, kan upc hier zomaar van afwijken?
verder loopt mijn contract 12 maanden en volgens upc kan ik na 12 maanden pas opzeggen, hoe kan upc mijn abonnement en/of betalingstermijn in deze periode wijzigen, terwijl ik hier zelf niets aan mag/kan wijzigen?