Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
collie - 19-04-2010 21:21:33
Voeding & Gezondheid

riool lucht in huis

Ik leef al jaren in riool lucht wij werden steeds afgescheept door de woningbouw, nu werd eindelijk bevestigt dat het dus riool lucht is overal stink het in huis en nu dus ook in de slaapkamers wij hebben al jaren last van verschillende lichamelijke klachten eindelijk word er een onderzoek gestart naar een riool lek maar ondertusse zitten wij hier jaren in de stank kan dat zomaar wat kan ik er verder aan en doen en aan de lichaamelijke klachten, de woningbouw neemt mij totaal niet serieus, de ggd en de gemeente doet ook niks .
buiten de stank hebben wij ook muggen plaag in de winter en zomer, hopelijk heeft iemand een tip wie ik verder nog kan inschakelen dit kan toch niet zomaar.