Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
franciss - 05-05-2010 09:39:14
Geldzaken & Recht

Orderbevestiging bindend Telefoongids BV

Orderbevestiging ontvangen van de telefoongids bv (ja, het is de echte!) bandopname gemaakt op 2 april voor bevestiging vermelding 1 jaar mijn website onder de gratis vermelding van mijn bedrijfje. kosten 100 euro. ik ben akkoord gegaan met ja zeggen op de band. op 6 mei ontving ik een orderbevestiging. een gigalange lijst met mijn aankoop die ik zogenaamd heb gedaan; een mini-website. nooit van gehoord, maar die zat ook in het pakket blijkbaar. ik heb gelijk 2 aangetekende brieven verzonden dat ik de order wil ontbinden, omdat dit niet hetgeen is wat ze me hebben aangeboden. er zit meer bij en dat wil ik niet. dit was op 8 april. ik kreeg een paar dagen later de handtekeningen van ontvangst van het aangetekende. ook kreeg ik de link om de mini-website te activeren. op de achterzijde van de orderbevestiging staat dat zij dat doen voor mij als ik dat niet doe. ook heb ik inmiddels de nota ontvangen. nadat ik ook nog een email heb verstuurd dat ik hun verbied de mini-website te activeren, kreeg ik een brief dat ik niets kan annuleren want ik heb bevestigd via de band en dat was al verwerkt schreven ze.
ik heb in mijn aangetekend schrijven gevraagd om een kopie van de bandopname, daar is natuurlijk niks mee gedaan. geen reaktie daarop.
ik heb de nota nog niet betaald, maar heb ook geen zin om die 100 euro te verdubbelen als ik straks toch aan het kortste eind trek. van de andere kant ben ik woest natuurlijk. wat een k.. bedrijf is dat zeg. ik had dat niet verwacht van zo'n groot, bekend bedrijf. maar goed, wat moet ik doen?? gewoon niet betalen? geschillencommissie inschakelen?
kosten zijn nu al 16 euro (2 aangetekende brieven).