Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ar
arnoudj - 10-05-2010 20:15:46
Voeding & Gezondheid

Gevaarlijke Clarks schoenen

Al jaren liep ik tot volle tevredenheid op clarks schoenen. totdat ik onlangs drie paar heb gekocht die zeer gevaarlijk blijken te zijn. op een natte straat, een stukje natte tramrails of een nog niet helemaal opgedroogde vloer in een winkel verliezen de zolen alle grip zodat je willoos onderuit gaat. gelukkig nog zonder beenbreuken, alleen met blauwe plekken. maar ik durf ze niet meer te dragen. de zolen zijn domweg van verkeerd materiaal gemaakt.
de fabrikant/importeur in breda weigert op de klacht over deze gevaarlijke constructiefout in te gaan en verwijst in een onnozel briefje naar de verkoper. daar moet ik dan nog maar naar toe, maar dat is in een plaats waar ik maar zelden kom. en daar verwacht ik niet veel van.
heeft iemand vergelijkbare ervaringen met deze dure maar onbruikbare clarks schoenen?