Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ba
bamos - 12-05-2010 19:12:37
Geldzaken & Recht

Canal Digitaal recreatie pakket betalen voor niets

Heb al jaren een recreatie set top box voor een schotel in een 3 poot op de camping bij canaldigitaal.ooit gestart voor 15 euro p.jaar.
door hun veranderd in een recratie abonnement voor 45 euro in 2006 , inmiddels 7,50 p.mnd voor de maanden april t/m sept.
op 14 mei 2009 opgezegd daar ik het te gek vind worden voor 4 weken kamperen met de tour caravan.netjes een bevestiging ontvangen , denk je alles oke , en dan beginnen ze in april 2010 weer 7,50 af te schrijven van mijn rekening.dit heb ik geretoneerd in mei schrijven ze 2 x 7,50=15 euro af , ook dit weer gerestoneerd.
moet ik die 15 euro nu echt betalen voor april en mei 2010?.ze gaan incasso inschakelen en ik moet dan ook 16,50 afsluit kosten betalen.
zij zeggen het abonnement loopt van mei t/m mei , ben je dus altijd 2 jaar de klos voor een vakantie abonnement van 4 weken .te gek toch , ik wil eigelijk niets meer betalen.