Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bosbess
bosbess - 29-05-2010 08:05:59
Huishouden & Energie

Kookplaat

Sinds een jaar heb ik een inductiekookplaat. mijn oudste zoon heeft hem geïnstalleerd en alles was prima.

na een week of zes reageerde ineens één pit niet meer. er zat nog garantie op, maar om nou zo'n kookplaat naar de winkel te brengen en dan zonder te zitten is ook zo wat. meteen een nieuwe meekrijgen zat er niet in, omdat het de laatste was (showmodel) en ik hem goedkoper had gekregen. mijn zoon beloofde er een keer naar te kijken, maar het kwam er niet meteen van. plotseling, terwijl ik stond te koken en zomaar eens op de pit toetste, deed hij het weer. ik blij (zoon ook). maar na enige weken gebeurde hetzelfde. ik heb maar weer een paar weken gewacht (ik ben alleen en kan dus ook best met drie pitten toe) en ja, na een tijdje deed hij het weer.

zo gaat dat nu al een jaar en ik vraag me af of er iemand is die weet wat er aan de hand is en of dat eenvoudig is te verhelpen (door zoonlief). het is wel geen wereldprobleem, maar de kookpit zit wel op de voor mij handigste plaats van de vier.

sinds gisteren doet hij het weer, kan ik nu iets doen om te voorkomen dat hij weer uitvalt?