Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
moederlief - 08-07-2010 07:14:48
Geldzaken & Recht

cadeau envelopjes ontvangen

Mijn man en ik hebben zaterdag ons feestje, wij geven zeer zelden een feestje. maar wij wilden geen cadeau's (in het kader van ons eigen consuminderen), dus heb ik op de uitnodiging een envelopje gezet met de tekst: ...wij sparen voor ...(dus uitjes voor ons beiden, vakantie/bioscoop/theater, dat niet concreet vernoemd).
op zich heel leuk voor alle partijen maar nu zit ik ermee. hoe neem je envelopjes met geld elegant in ontvangst. ik heb er nu al spijt van. ik vind het dan toch genant. als je het open maakt vind ik dat 'zo nieuwsgierig" alsof je kijkt: ha ha, hoeveel hebben ze ons gegeven (en dan al naar gelang teleurgesteld of blij kijken? bah). als ik er niet in kijk vind ik dat lomp overkomen, alsof het me niet interesseert. kortom, hoe doe je zoiets?
ooit heb ik bij een feestje op de uitnodiging gezet: overtuigd van jullie goede bedoelingen, liever geen cadeau's maar enkele woorden schrijven in een boekje wat we hadden klaargelegd....
hoe lost u dit op? de envelopjes gaan komen, dus daar kan ik nu niets meer aan veranderen...