Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jan6255 - 16-07-2010 22:19:25
Auto & Vervoer

Versnellingsbak VW Touran stuk

Tijdens onze reis naar spanje heeft de versnellingsbak van onze 3 jaar oude vw touran ( 60.000 km) het begeven. onze auto is afgesleept naar nederland, wij hebben onze reis gelukkig kunnen voortzetten met een anwb leenauto. onze dealer in nederland heeft uitsluitsel gegeven, een schadepost van maar liefst 3800 euro, de garantie is verlopen, wij kunnen op basis van "coulance" de helft vergoed krijgen (nog altijd een bedrag van ruim 1700 euro) in februari van dit jaar hebben wij bij onze dealer aangegeven dat wij een raar geluid in de aandrijving hoorden, volgens de dealer was er niets aan de hand. de dealer (de koning in krimpen aan den ijssel) heeft wel een "tussenoplossing" wij kunnen onze auto inruilen voor een jaar jongere auto, een rekensommetje leert dat wij dan nog maar 12.000 euro terug krijgen voor een vw touran van slechts 3 jaar oud.
kortom, wat zijn onze rechten met betrekking tot reparatie van de versnellingsbak, moeten wij een rekening accepteren waar wij de helft moeten betalen??