Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kimjansen83
kimjansen83 - 20-07-2010 12:12:52
Huishouden & Energie

Gordijnen annuleren na productie

Een paar maanden terug hebben we in een winkel gordijnen voor de babykamer gezien. de verkoper vertelde ons uiteindelijk dat de prijsschatting in totaal (gordijnen en rolgordijnen) uitkwam op ongeveer 500 euro. een aantal weken later hebben we gezegd dit wel te willen. toen zijn ze wezenopmeten. ik heb toen gezegd dat het toch wel doorging (ervan uitgaand dat het ongeveer die 500 euro zou zijn) toen er later werd gebeld over de prijs bleek het ruim 700 euro te zijn. ik heb toen niet veel geantwoord (dus ook niet is wel goed,,maar ja dat had ik natuurlijk al gedaan, dom)
ik ben een aantal dagen later naar de winkel gegaan en uigelegd dat ik heb gewoon veel te veel geld vind voor een raampje van 1 meter op de babykamer. er werd mij toen gezegd dat ik niet meer terug kon. er werd me gezegd dat het met een week klaar zou zijn.
nu zijn we 4 weken verder, met deze hitte. ik heb andere gordijnen gekocht, omdat de babykamer anders niet koel te houden is.
dit heb ik toen de winkel me belde dat ze het klaar hadden dit verhaal verteld en gezegd dat ik het nu niet meer hoeft.
weten jullie wat ik nu kan verwachten. ze zullen me zo wie zo weer bellen, maar goed. ze kunnen me toch zeggen als het 4 weken gaat duren in plaats van 1.
weten jullie wat hier juridisch de regels van zijn?
dank alvast voor jullie antwoord