Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

OpTijdNaarBed
OpTijdNaarBed - 10-08-2010 20:12:52
Geldzaken & Recht

WK in Nederland

De fifa stelt enorm hoge eisen als het wk naar nl komt. zo vinden ze dat de spitsstroken voor de voetballertjes gereserveerd worden (als je kunt voetballen, dan kun je toch ook filerijden???), btw op de tickets en loonbelasting willen ze niet betalen. allemaal voor een beetje balletje trappen, een van de meest commerciele bedrijven ter wereld.


wat mij betreft mag de fifa het op de maan proberen, zo ver mogelijk vanaf mijn bed! of beter nog: even helemaal geen wk,. laat de fifa maar even op hun arrogante blaren zitten. of allemaal boycotten, dan raken ze vanzelf failliet (althans.... nederlandse voetbalclubjes mochten tot voor kort ook ongestraft verlies draaien!)


wat is jullie mening over deze commerciele organisatie???