Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

te
terpco - 23-09-2010 19:40:32
Geldzaken & Recht

zonnenscherm

Hai,

wij hebben een uitbouw waarvan we de tussen muur geheel op onze kant hebben laten zetten omdat onze er op tegen waren. (uitbouw ongeveer 4,5 m)
wij zijn zelfs op een hoorzitting geweest bij de gemeente om toestemming er voor te krijgen.
dit alles speelde zich een jaar of 6 geleden af.
vier jaar geleden hebben onze buren ook een uitbouw van 2,5 m gedaan wat opzich prima is maar hij wilde onze muur daar voor gebruiken. ik heb toen gezegd dat dat niet mocht en hij heeft daar netjes rekening mee gehouden.
nu heeft hij een zonnescherm opgehangen aan onze muur zonder het aan ons te vragen. ik weet ook niet of die muur sterk genoeg is voor dat zonnenscherm is en ben bang voor scheuren. ben bij de buurman langs geweest en gezegd dat ik het niet netjes van hem vond om dat scherm ongevraagd op te hangen en hem verteld dat hij het van onze muur moet afhalen. kunnen jullie mij vertellen wat mijn rechten zijn.

gr terpco