Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

op
opgelethoor - 27-09-2010 13:42:46
Geldzaken & Recht

ultraglass Emmen

Zoals meer mensen hier mijn autoruit laten reparen door ultraglass uit emmen op 2 juni 2010. hierbij werd mij verzekerd dat dit vergoed werd door mijn verzekering, waarvan ze de groene kaart bekeken. op mijn vraag waarom ze helemaal uit emmen naar haarlem kwamen kreeg ik als antwoord dat dit was omdat de verzekeraars uit de streek waar ze vandaan kwamen, hun werk niet meer vergoeden. maar hier wel, en zeker met mijn verzekering werd mij verzekerd.
autoruit laten reparen en nu in september krijg ik een rekening van 155 euro want de verzekering vergoed niet, deze heeft afspraken met bedrijven aangesloten bij de focwa. ook blijkt het bedrag 50 euro boven de normale prijs te liggen.
na enig zoeken op internet en ook hier bij kassa wordt mij duidelijk dat ik niet de enige ben. ook moet het bedrijf dit al langer geweten hebben dat unigarant niet vergoed want ik zie al berichten uit januari dit jaar.
na contact met juridisch loket wordt mij geadviseerd dit op papier te zetten en naar ultraglass te sturen met de melding dat ik niet betaal wegens dwaling.
nu is mijn vraag : heeft iemand dit ook al gedaan en hoe is dit gegaan? ik ben heel benieuwd!! of heeft iemand een andere weg beland die succesvol was?