Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jajon
jajon - 08-10-2010 18:15:21
Auto & Vervoer

Tankstations

Ik ben koerier en rijd tussen 60.000 en 80.000 km. per jaar.
tanken doe ik met mijn multi tank card. hiermee kan ik bij alle tankstations in ned. tanken.
nu heb ik de gewoonte om door te rijden tot mijn tanklampje gaat branden. dan zoek ik een tankstation binnen de volgende 30 km. van mijn rit. dit lukt meestal prima en tank dan ook meestal bij onbemande tankstations zoals tinq, tango, shell express enz.
mijn vraag:
pompen zijn geijkt, maar het valt mij op dat ik toch steeds een ander aantal liters tank, en dan heb ik het niet over een verschil van 1 of 2 liter, maar soms wel 10 liter verschil.
mijn tank heeft een inhoud van 90 ltr. en afgelopen week heb ik ruim 92 ltr. getankt. terwijl ik ± 25 km heb gereden nadat mijn lampje ging branden. meestal tank ik dan 80 - 85 ltr. zijn de geijkte pompen wel echt geijkt? dit tankstation gaf 12 ct. korting, maar als er dan 10 ltr meer in je tank gaat is de korting snel verdampt.
kan kassa de geijkte pompen controleren?