Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fa
farmgamer - 29-10-2010 17:08:38
Computers & Telefonie

Happy Harvest

Ben dit jaar via hyves begonnen aan een hyves game: happy harvest. je kunt dan samen met vrienden een tuintje opzetten, groenten etc. verbouwen.
een heel leuk spel, maar het begint langzamerhand een heel duur spel te worden als je een beetje mee wilt doen met bijvoorbeeld dieren te kopen etc.

de verhoudingen van prijs en product licht gigantisch uit mekaar en mensen worden bijna gedwongen om aardig wat geld erin te stoppen waar je eigenlijk maar heel weinig voor terug krijgt. als je hieraan niet mee wilt doen, is het spel leuk meer om te spelen.

het is een heel populair spel, maar zo jammer dat het zo op geld is gefocust, dat het totaal niet in proporties is.
ben ook benieuwd of er eigenlijk wel iemand dit soort spellen beoordeeld op eerlijkheid? vindt eigenlijk zelf dat er wel eens iemand dit mag onderzoeken. mag je zomaar zoveel geld vragen voor zo'n spelletje wat eigenlijk de helft van de tijd ook niet naar behoren werkt?

op de hyve van happy harvest staan ook al de wereld aan klachten.

wat vinden jullie?