Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

neononame
neononame - 07-11-2010 14:41:06
Computers & Telefonie

Alice bedriegt en liegt

Beste mensen,

ik wil jullie waarschuwen voor alice de internet provider. als je een abonnement neemt bij alice dan doe je een speedtest. de speedtest bij mij gaf aan dat bij mij een 16-20mbit verbinding mogelijk zou zijn. in de kleine lettertjes staat eronder dat je hieraan geen rechten kunt ontlenen. ik heb nog gebeld met alice om te vragen of de genoemde speedtest uitslag reëel was. het antwoord was duidelijk "ja".

maar niets bleek minder waar. ik kreeg alice en de geleverde snelheid.... 4mbit. opeens zat ik veel te ver van de centrale. opeens waren de kabels in de grond te slecht om een hogere snelheid te leveren. opeens was de kabel in huis niet goed. kpn erbij gehaald. die kwamen meten en gaven aan dat 9mbit wel haalbaar is op deze lijn. alice lever 4 mbit en zodra de snelheid hoger wordt gezet wordt de lijn instabiel.

nog steeds (5 maanden later) geeft de speedtest aan dat ik op mijn adres 16-20 mbit kan realiseren. de kleine lettertjes staan er ook nog steeds. je wordt er dus nog steeds ingeluisd.

ik heb alice gebeld en gevraagd om het contract open te breken. maar hierover viel niet te praten. ze verschuilen zich achter de kleine lettertjes. ik heb hun aangeboden een deel af te kopen want 4 mbit is veel te laag voor wat ik wil. het is slechts 1/5 van de beloofde snelheid. volgens alice hang ik vast aan het contract en moet ik het maar uitdienen.

alice belazert de kluit heel duidelijk. ze doen aan [edit redactie] en bewust aan misleiding. een waardeloos bedrijf waar je heel ver van weg moet blijven.

gelukkig gaat alice in december 2010 belkosten per minuut invoeren. ze wijzigen dus ineens wel het contract. u kunt zich wel voorstellen dat ik binnen 1 minuut na ontvangst van dat bericht heb opgezegd.

ik begrijp nog steeds niet waarom de consumentenbond alice uitroept als een van de beste isp-ers van nederland als het gaat om prijs/kwaliteit.

alice is een waardeloos bedrijf, de kwaliteit deugt niet, de administratie is ronduit bot. de helpdesk is uiterst correct. iets wat bij de administratie ver te zoeken is.

u bent gewaarschuwd. doe er u voordeel mee.

mvg,
een ex - alice gebruiker.