Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zinook
zinook - 30-12-2010 14:11:49
Computers & Telefonie

Waarde van thuiswinkelkeurmerk? Smartgamer

Ik vraag mezelf af wat de waarde is van het thuiswinkelkeurmerk. als ik via internet bestel, kijk ik vaak toch wel naar deze logo's omdat dit betrouwbare websites zouden moeten zijn. helaas heb ik bij zo'n betrouwbare website: www.smartgamer.nl op 13 december een game besteld en deze is nooit geleverd.

www.smartgamer is alleen via mail te bereiken en daar werd niet op gereageerd op mijn vraag wat de bestelstatus was. toen ik via het gastenboek reageerde dat ik niets ontvangen had en dat er niet gereageerd werd op mails enz., toen was er plots een mail met de vraag wat mijn ordernummer was en dat ze dit zouden uitzoeken. u raadt het al, ook geen antwoord meer gekregen op mijn mail die ik ondertussen weer 3x verzonden heb.

ik ben dus nu erg teleurgesteld. niet alleen in www.smartgamer.nl maar ook dat deze site het thuiswinkel keurmerk gekregen heeft omdat je er dan vanuit gaat dat een websitewinkel zich aan bepaalde voorwaarden moet houden. ik weet dat je klachten kunt indienen bij het thuiswinkel keurmerk en dat zal ik ook zeker doen, maar ik bestel niet voor niets bij zo'n website.

wat zijn jullie ervaringen met het thuiswinkel keurmerk? kijken jullie of een site ook zo'n keurmerk heeft of maakt het jullie niet uit of een site een keurmerk heeft?