Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pa
paulienenroy - 05-01-2011 16:22:24
Huishouden & Energie

meubelen Otje Van Potje

Hallo,
afgelopen november hadden wij het meubilair waar het over gaat 2 jaar. te starten met 4 stoelen ( van die stoelen met armleuning en hoge rugleuning op wieltjes voor bij de eettafel). de stoelen zijn bewerkt met protec ( een middel wat vuil tegen zou gaan en hiermee makkelijk schoon te houden zou zijn). nu wil het geval dat er bij 1 stoel een vering uit is geknapt, naar onderen, 1 stoel de vering helemaal niet goed is, een stoel waar je op de lat zit, slijtage aan de voorkant van 2 stoelen, naden die bij 2 stoelen loslaten en het vuil wat niet van de stoelen te verwijderen is. dit terwijl wij maar met zijn tweeën in huis wonen, allebei volledig werken en dus worden de stoelen niet uitgebreid gebruikt. daarnaast hebben we een eettafel gekocht. de eerste keer hebben we hem na een paar dagen al geretourneerd ivm het feit dat er witte punten in het blad zaten, die je in kon drukken. vervolgens een andere tafel gekregen, en terwijl we altijd erg voorzichtig zijn zitten er witte kringen op het blad. alles gebeurd hier met een viltje eronder of met een extra bescherm zeil want anders... nu hebben we de kringen gekregen omdat ik met een vaatdoek de tafel heb afgenomen.... ( en dus niet met een emmer met water over heen gegooid).
afgelopen maandag bij de meubelzaak geweest en daar de klachten neergelegd. de beste man reageerde erg laks en zei dat dit allemaal kon gebeuren. ze wilden komen kijken, maar het lijkt er niet op dat ze er veel aan gaan doen ( terwijl dit toch een kwaliteit zaak behoord te zijn en ik er ook behoorlijk wat geld voor heb betaald). nu is mijn vraag; waar heb ik recht op of waar kan ik aanspraak op doen, wanneer ze niet van plan zijn mij tegemoet te komen? of te veel kosten vragen?